keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Sivuista

Nyt vähän sivujen asiaa! Olemme toisen kerran kuukauden sivuna! :DD Todella MAHTAVAA! :D Kiitos! Palkinnon antoi Vanessa finland! Alla perustelut:
Kahdelle Twilight näyttelijälle omistettu fanisivusto , jossa on kaikki kohdallaan.Ylläpitäjät ovat mukavia , paljon tietoa näistä näyttelijöistä ja paljon muuta.Suosittelen sivustoa kaikille jotka pitävät Twilightin Alicesta ja Jasperista.

Kiitos vielä kerran! ;) Ja ei, meillä ei ole kolmatta ylläpitäjää. Näköjään oli tullut vähän sekaannusta asiasta, joten ilmoitan sen vielä tässä! Tuli tässä muuten mieleen, että voin toteuttaa, joitan multimedia toiveita jos niitä on. :) Tai voihan niitä tehdä itse ja lähettää tähän osoitteeseen: aliceandjasper.yllapitaja@gmail.com! Rakennan muuten tässä nettisivuja! :D Eli (taas) nämä sivut tulevat jossain välissä muuttamaan! :D Minulta tämä ainakin vaatii todella kovaa hermojen kiristystä HTML- koodien kanssa! Mutta olen mielestäni pärjännyt hyvin, ulkoasu paikallaan, ja joitain tietoja on jo laitettu! :D